Henua Nourishing Oil Cleanser maitinamasis aliejinis veido prausiklis

62.81 

Turime

Su avižomis ir bruknėmis.

Šis švelnus, bet itin efektyvus maitinamasis aliejinis prausiklis kruopščiai nuvalo odą ir pašalina visus makiažo pėdsakus, nešvarumus ir aplinkos taršą.

Sukurtas iš aukštos kokybės organinių aliejų, turinčių vitaminų A, C, D ir E, šis prausiklis drėkina, saugo ir maitina jautrią veido ir akių srities odą bei padeda atkurti odos drėgmės barjerą.

Avižų aliejus maitina ir ramina sausą ir jautrią odą. Šio aliejaus priešgrybelinės savybės padeda išvalyti jautrią ir pažeistą odą, taip pat padeda sumažinti uždegimą ir numalšinti odos niežėjimą. Avižos turi neįtikėtiną antioksidacinę naudą, todėl jos yra veiksmingas ingredientas, kovojantis prieš odos senėjimą.

Bruknių sėklų aliejus mažina raukšles bei didina odos elastingumą, drėkina odą. Uogose yra polifenolių, kurie veikia kaip galingi antioksidantai. Šioje nuostabioje uogoje yra vitaminų B ir C, mineralų, sterolių ir riebalų rūgščių. Prausiklyje esančios riebalų rūgštys pagerina odos išvaizdą ir pagreitina žaizdų gijimą bei sumažina vandens netekimą per odą, todėl oda tampa drėgnesnė. Steroliai mažina paraudimą ir odos jautrumą, skatina audinių regeneraciją, pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis. Bruknės taip pat turi odą šviesinantį poveikį, padeda sumažinti odos pigmentacijos nelygumus ir apsaugo nuo pigmentinių dėmių atsiradimo. Bruknių sėklų aliejus teigiamai veikia odą, kad ji būtų sveika, pridrėkinta ir spindinti!